Bedrijfsfeesten

Ambianz is uw partner bij de organisatie van uw evenement. Door onze jarenlange ervaring weten wij aan welke eisen een evenement moet voldoen. Samen met onze partners staan wij dan ook naast u, om u van dienst te zijn bij de organisatie van uw event. Ambianz organiseert u event van A tot Z of u kiest alleen voor de locatie en verzorgt zelf de invulling. Wij bieden u deze flexibiliteit. Wij beschikken over onze eigen locatie. Hierdoor heeft u niet te maken heeft met hoge locatiekosten. Tevens bieden wij een goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid en zijn alle locaties facilitair ingericht en bemand.

Ambianz Zakelijk

Onze locatie beschikt over verschillende ruimtes zodat men verschillende activiteiten op de zelfde locatie kan houden. Elk evenement of het nu gaat om een personeelsfeest, jubileum, vergadering, kick-off meeting moet een unieke beleving zijn. Samen met ons creatieve team, maken wij van u evenement een unieke beleving.

Ambianz heeft goede contacten met diverse boekingbureaus. Graag adviseren wij u in uw keuze voor een spectaculaire Live Band of solo artiest. Hetzelfde geld voor eventueel extra entertainment. Wat denkt u bijvoorbeeld van een Casino in Ambianz? Laat uw gasten een gokje wagen aan onze Roulette of Black Jack tafel. Compleet met fiches en prijsuitreiking maken dit een leuke aanvulling op uw feest. Onze DJ brengt uw personeel vervolgens naar een muzikaal hoogtepunt. Voetjes van de vloer is gegarandeerd!