Bruiloften

Een bijzondere dag verdient een bijzondere locatie.

Allereerst van harte geluk gewenst met uw prachtige voornemen! De mooiste dag van je leven. Dat is feest, plezier en ontspanning. Lachen met elkaar, genieten van lekkere hapjes en drankjes met familie en vrienden. Een onvergetelijke dag als een droom die uitkomt, waar u en uw gasten nog jaren met veel plezier aan zullen terugdenken.

Bruidstaart

Elkaar het ja-woord geven is een zeer belangrijke stap en daarom wilt u alles piekfijn laten verlopen. Dit betekent dat u op de dag zelf de zekerheid heeft dat er helemaal niets verkeerd kan gaan en dat alles tot in het kleinste detail geregeld is. Kortom volop genieten van elk moment, zonder zorgen.

Wij adviseren u graag bij het indelen van uw speciale dag en het samenstellen van een programma; sluitend en vloeiend zonder te hoeven haasten. Daarbij zorgen wij graag voor een sfeervolle en passende inrichting van de desbetreffende ruimte.

Het is jullie dag en niks is zo belangrijk als de juiste locaties voor jullie dag. De kerk, het gemeentehuis maar natuurlijk ook voor het diner, de receptie en de feestavond. En wat is nou makkelijker als dat laatste onder één dak te houden! Bij Ambianz is dat mogelijk. Door onze verschillende zalen met verschillende afmetingen en sferen, kunt u bij ons alles vieren. Een heerlijk 3 of 4 gangen diner in onze sfeervolle en chique Eetage gevolgd door een intieme receptie in Grand Café en als afsluiting een uitbundige feestavond in onze sfeervolle Spiegelzaal. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan! Verder heeft ons geleerd dat niets zo prettig is als het van te voren afspreken van een totaalprijs. Dit voorkomt verrassingen achteraf.