Verjaardagen

Uw verjaardag vieren in een schitterende ambiance!

Verjaardag

Veel verjaardagen viert men thuis. Wel zo gezellig en u houdt de kosten in de hand. Toch komt er een moment dat er een mijlpaal is bereikt. Wij zien de laatste jaren een enorme toename van het aantal verjaardagen waarbij men de 40 of 50-jarige leeftijd heeft bereikt en eens flink wil uitpakken.

Het moet een bijzonder programma worden wat past bij de leeftijd die men heeft bereikt.

Ambianz heeft een aantal concepten ontwikkeld waarbij de jarige het feest zelf grotendeels kan organiseren en de kosten goed in de hand kan houden. Wat dacht u van een programma waarin de muziek van uw jeugd is verweven? Of een reis door de tijd van de afgelopen veertig of vijftig jaar? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ambianz heeft verschillende kleinere zalen die uitermate geschikt zijn voor een intiemer feest. Wat denkt u van de sfeervolle Grand Café?

Verjaardag

Of kiest u liever voor onze Cocktailbar Bubble Room? Deze warme zaal is zeer geschikt om onder het genot van een lekker hapje en drankje te proosten op uw verjaardag!

Houdt u meer van modern en strak? Dan is Dance zaal Lux misschien wat voor u! Een strake en moderne uitstraling. Laat het verleden achter u, en kijk naar de toekomst!