Zakelijke evenementen

Een geslaagde zakelijke bijeenkomst organiseren is een vak apart. Ook hiervoor bent u bij Ambianz aan het juiste adres. Of u nu iets initieert voor uw medewerkers, uw zakelijke relaties of uw prospects. Een productpresentatie, lezing, congres of seminar? Uw zakelijke meeting is een visitekaartje van uw bedrijf of organisatie! Het is immers een uiting van uw onderneming, zoals uw producten, uw diensten en uw huisstijl dat ook zijn. Een bewijs dat u voor kwaliteit staat!

Bij een gelegenheid als deze benaderen we de gekozen ruimte geheel anders dan bij feestelijke aangelegenheden. Niet dat het koel en zakelijk hoeft te zijn, maar hier ligt meer het accent op een efficiŽnte indeling en functionele aankleding.

Buffet voor zakelijke evenementen

De opstelling van het meubilair, het zitcomfort, de plaats van de apparatuur, de verstaanbaarheid van de sprekers, de juiste ambiance & sfeer, perfecte audiovisuele ondersteuning, een strakke regie, de juiste invulling van de catering, attente, snelle en gastvrije bediening. Slechts een kleine greep factoren die uiteindelijk samen leiden tot de door u gewenste informatieoverdracht en een bijeenkomst waar u en uw gasten nog graag aan terug zullen denken.

Wij zorgen ervoor dat uw bijeenkomst nog eens de kwaliteit en betrouwbaarheid van u, de organisator, onderstreept.

Wat avondprogramma betreft kunt u een keuze maken uit één van onze feestproducties. Daarnaast kan Ambianz in samenwerking met Eventbulletin een programma op maat voor u maken, waarbij de keuze van de locatie wordt gecombineerd met een op uw gezelschap afgestemd catering- en entertainment arrangement. Wat het middagprogramma betreft kunt u allerlei doe-activiteiten combineren en afsluiten met een diner, borrel of feestavond.

Ambianz bezit eigen terreinen met vele mogelijkheden. Ook in Zeeland zijn er allerlei dagprogrammaīs voor handen die een hoge waarde van originaliteit bezitten.