Faciliteiten Ambianz

Airconditioning:

Om in ieder zaal een juiste temperatuur en sfeer te creëren zijn al onze zalen voorzien van een airconditioning. Deze heeft een ruim voldoende capaciteit.

EHBO:

Gedurende de gehele avond zijn er diverse mensen aanwezig die beschikken over een EHBO-diploma. Daarnaast zijn er diverse bedrijfshulpverleners.

Garderobe:

In onze bewaakte garderobe kunnen +/- 1100 jassen opgehangen worden.

Kabelkrant:

Binnen Ambianz beschikken we over een intern videocircuit. Indien u tijdig logo's, foto's en dergelijke aan kunt leveren kunnen we geheel kosteloos een presentatie in elkaar zetten.

Parkeren:

Ambianz beschikt over een eigen parkeerterrein achter de Ambianz voor ongeveer 50 auto's. Het terrein staat gratis tot u beschikking. Rondom het bedrijf bevinden zich ook enkele pleinen alwaar auto's eveneens kosteloos geparkeerd kunnen worden. Op het kerkplein tegenover Ambianz mag alleen in de vakken geparkeerd worden.

Sigaretten:

Ambianz beschikt over 3 sigarettenautomaten verdeeld over de diverse afdelingen.

Toiletten:

Ambianz beschikt over drie riante toiletgroepen. De ligging van deze toiletten is zeer gunstig ten opzichte van alle zalen.

Veiligheid:

Op veiligheidsgebied is Ambianz ook zeer vooruitstrevend.

Zo beschikken wij over ruim voldoende nooduitgangen die allen tegelijk of in gedeeltes elektronisch geopend kunnen worden. Deze worden wekelijks op hun werking gecontroleerd.