Faciliteiten Ambianz

Airconditioning:

Om in ieder zaal een juiste temperatuur en sfeer te creëren zijn al onze zalen voorzien van een airconditioning. Deze heeft een ruim voldoende capaciteit.

EHBO:

Gedurende de gehele avond zijn er diverse mensen aanwezig die beschikken over een EHBO-diploma. Daarnaast zijn er diverse bedrijfshulpverleners.

Garderobe:

In onze bewaakte garderobe kunnen +/- 1100 jassen opgehangen worden.

Kabelkrant:

Binnen Ambianz beschikken we over een intern videocircuit. Indien u tijdig logo's, foto's en dergelijke aan kunt leveren kunnen we geheel kosteloos een presentatie in elkaar zetten.

Parkeren:

Ambianz beschikt over een eigen parkeerterrein achter de Ambianz voor ongeveer 50 auto's. Het terrein staat gratis tot u beschikking. Rondom het bedrijf bevinden zich ook enkele pleinen alwaar auto's eveneens kosteloos geparkeerd kunnen worden. Op het kerkplein tegenover Ambianz mag alleen in de vakken geparkeerd worden.

Rookbeleid:

Ambianz beschikt over 2 eigen rookruimtes. . Daarnaast is er ook een prachtig terras waar de mogelijkheid bestaat onder de warmtelampen een sigaret te roken. Ambianz beschikt over 3 sigarettenautomaten verdeeld over de diverse zalen.

Toiletten:

Ambianz beschikt over drie riante toiletgroepen. De ligging van deze toiletten is zeer gunstig ten opzichte van alle zalen. Uiteraard is er ook een goed geoutilleerde minder valide wc aanwezig.

Veiligheid:

Op veiligheidsgebied is Ambianz ook zeer vooruitstrevend. Zo beschikken wij over ruim voldoende nooduitgangen die allen tegelijk of in gedeeltes elektronisch geopend kunnen worden. Deze worden wekelijks op hun werking gecontroleerd.

Lasershow:

Ambianz beschikt over een eigen lasershow. Wij kunnen een full color lasershow op maat verzorgen. Een schitterend alternatief voor een openingsdans of een spectaculaire opening van een feestavond.