Artiesten

Bezig met laden van Looporkesten...
Thenoblestreetmen.jpg

Noble Streetmen

Italiaans temperament, Engelse charme en Nederlandse gezelligheid. Deze heren nemen u mee op een muzikaal avontuur. Laat u meevoeren door de betoverende klanken van de accordeon, een strakke gitaar en de ritmische warmte van de contrabas. Voeg daaraan toe de driestemmige zang en een flinke dosis humor en bereidt u voor op een onvergetelijke avond. The Noble Streetmen is een trio met Italiaanse, Engelse en Nederlandse roots. Zij begeven zich akoestisch spelend tussen de mensen maar voelen zich ook thuis op het podium. Het repertoire bestaat uit een zonnige mix van authentieke mediterrane en Anglo-Amerikaanse muziek. Van tango en Franse chanson tot Sixties pop. Van Latin tot Gypsy-jazz en good old Rock ’n Roll. Muziek met passie, puur en recht uit het hart.

Afbeeldingen

Thenoblestreetmen.jpg
PARATATAkleur.jpg

Paratata

Deze muzikanten nemen u mee op een muzikale wereldreis, waarbij Hollandse vrolijkheid gecombineerd wordt met Zuid-Amerikaanse warmte. Instrumentalen uit allerlei landen worden afgewisseld met theatrale liederen (in meer dan 5 talen) en romantische intermezzo's. Dit alles met gevoel voor het juiste moment en gebracht met een gezonde dosis humor. De groep is "van vele markten thuis", zo wordt ook een groot repertoire kinderliedjes op theatrale wijze gebracht met na afloop voor de kinderen een kleurige ballon. Eventueel kunnen zij, toegesneden op uw feest, een bijzondere bijdrage leveren in de vorm van een muzikale aubade of zelfs met een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd lied.

Roeland: zang, dobro, kazoo, voetpercussie.
Hans: zang, guitarron, kazoo, viool.
Alex: zang, mandoline, gitaar, handpercussie.

Afbeeldingen

PARATATAkleur.jpg
PARATATAzwartwit.jpg
Trio%20Royal.jpg

Royal

Gitarist Fred en contrabassist Huub vormen een stevige basis van het muziekensemble Royal, alwaar violist Friedrich een romantische saus overheen laat vloeien. Voeg daarbij hun driestemmige zang (messcherp en spatzuiver) en zie hier het ‘recept’ voor een geslaagde feestavond, diner of receptie. Royal beschikt over een zeer breed repertoire: swingende Amerikaanse Country en Rock & Roll, worden moeiteloos afgewisseld door Mexicaanse, Franse, Duitse en Nederlandstalige liedjes. De smaak wordt eenvoudig aangepast aan de situatie, waardoor de heren soms theatraal, dan weer ingetogen of improviserend (speels) kontakt hebben met hun publiek, zoekend naar de grenzen van hun muzikale schoonheid. De heren spelen akoustisch en mobiel, maar kunnen ook licht geluidsversterkt en eventueel uitgebreid worden met een accordeonist of drummer.

Afbeeldingen

Trio%20Royal.jpg