Artiesten

Bezig met laden van Kindershows...
kindershow_ballonen.jpg

Ballonkunstenaar

Ambianz heeft een ruim aanbod ballonmodelleurs.
In ons bestand zitten meerdere clowns die uitermate geschikt zijn om hun act in bijvoorbeeld winkelcentra te vertonen.

De meest prachtige figuren worden gemaakt door onze ballonkunstenaars. Ze maken in slechts enkele minuten vrolijk gekleurde hondjes, tortellende duifjes in een hart, eendjes die echt kwaken, een papagaai voor op je schouder, een bril tegen het felle licht en ga zo maar verder.

Deze creatievelingen hoeven niet perse als clown verkleed te gaan, ook in andere personages is de act super. Er zijn zijn zelfs ballonnenvouwers die op grote hoogte werken door hun act op stelten uit te voeren.

Is de kwantiteit minder belangrijk en wilt u iets meer bewerkelijke ballonfiguren dan adviseren we de "echte" modelleur. Deze ballonartiesten maken onvoorstelbare creaties. Naast motorfietsen, vazen of hele grote kronen maken deze kunstenaars alles wat haalbaar is.

Een assortiment dikke, dunne, lange, ronde, glitter en alle kleuren ballonnen kneden deze entertainers met lucht en handigheid tot een fantastisch eindresultaat.
Niet alleen de kleintjes zullen geweldig in hun sas zijn. Voor elk evenement hebben wij een passende invulling.

Ook kan onze modelleur een kaartje met uw logo of speciale boodschap verwerken in zijn creatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden

Afbeeldingen

kindershow_ballonen.jpg
DUNNE-DEUR-EN-KNUPPO-1.jpg

Dunne Deur en Knuppo

Dunne Deur en Knuppo zijn twee onvergetelijke komische acrobaten, die het overal heel gezellig willen maken. Knuppo wil niets liever doen dan de Dunne Deur foppen en streken uithalen. Tot grote pret van de kinderen ontstaat daardoor de ene na de andere gekke situatie. Elk probleempje denken ze eerst zelf op te kunnen lossen, maar hulp uit het publiek blijkt onontbeerlijk te zijn Door de combinatie van clownerie, cascade-acrobatiek en theater is deze zeer interactieve voorstelling geschikt voor kinderen(+4) én volwassenen. Buiten wordt er een eigen 'circustent' opgezet (zie foto).

Afbeeldingen

DUNNE-DEUR-EN-KNUPPO-1.jpg
DUNNE-DEUR-EN-KNUPPO-2.jpg
floepie-de-flapzak_01.jpg

Floepie de Flapzak

In het programma ‘Floepie de Flapzak’ nemen Clown Kwibus en Directeur Francesco beiden van Circus Caprioli, de kinderen mee in de wonderbaarlijke wereld van hun circus.

Deze beroepsartiesten brengen klassieke circusnummers met veel… vallen en opstaan! Een geweldige show van 60 minuten, met variété, muziek, theater, kunst & kunstjes van de bovenste plank.

Afbeeldingen

floepie-de-flapzak_01.jpg
john-anders-kinderprogramma.jpg

John Anders jeugdshow

John Anders presenteert een show voor- en met de jeugd. De show is geschikt voor 4 t/m 12 jarigen....maar ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven!
De show valt het best kort samen te vatten als....... veel lachen, meedoen, je ontzettend verbazen en je mee laten nemen in een wereld waarin de onmogelijke dingen, mogelijk gemaakt worden!

De show bestaat uit;
Goochelen met de jeugd
Een sprekende eend
Een wedstrijd rare gezichten trekken

Alle assisterende kinderen ontvangen een leuke attentie.

Afbeeldingen

john-anders-kinderprogramma.jpg
foto1.jpg

Kids Magic Show (Paul)

De Kids Magic Show is een professionele goochelshow speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. Veel interactie, humor en uiteraard veel goochelen zijn de belangrijke ingrediënten van deze show.

De kinderen worden continue bij de show betrokken en worden ook regelmatig naar voren gehaald om de goochelaar te assisteren. De Kids Magic Show is een uitstekende keuze bij feestelijke aangelegenheden zoals verjaardag, sinterklaasfeest etc.. De show is inclusief achtergronddecor en eventueel benodigde geluidsinstallatie tot ca. 250 kinderen.

Afbeeldingen

foto1.jpg
foto2.jpg
foto3.jpg