Artiesten

Bezig met laden van Artiesten avondvullend...
alain 80-90

Alain Kersten

’80 & ‘90’s UNLIMITED
In een super herkenbare en spetterende avond krijgt u het jaren 80 en 90 gevoel terug en een live performance van ware klasse! “Let me entertain you” is het motto, dat gebeurt ook en hoe… De avond heeft een hoog meezing gehalte en neemt u even mee naar het gevoel van de jaren ’80 en ’90. Hits van Wham!, Lionel Richie en vele andere passeren de revue….
Met spel elementen als “De John Travolta dans wedstrijd” , “Het muziek vragen spel” , geeft het de avond onvergetelijk entertainment en hilariteit ten top.
De DJ speelt in op de sfeer en gevoel van de jaren ’80 en ’90. UNLIMITED !!!

Afbeeldingen

alain 80-90
Ik hou van hollands

Alain: Thema "Ik hou van HOLLANDS"

Net als ik het zeer geliefde populaire spelprogramma, zal deze show ook de nodige hilariteit en vooral gezelligheid met zich meebrengen. De dress code : ORANJE

Speciaal voor bedrijfsfeesten, clubs, gezelschappen & andere gezellige groepen is dit een uitermate dynamische avond vol Hollandse weetjes, ditjes en datjes, meligheid & vooral gezelligheid !
De groep wordt in 2 teams verdeeld, waarvan ieder team een teamcaptain heeft en 4 mede spelers. Het publiek achter hen zijn de super enthousiaste supporters die mogen helpen bij de vragen, het raden van de liedjes e.d. Dit kan worden onderverdeeld in bijv. de mannen tegen de vrouwen. Het management & sales tegen technical support en magazijn, het maakt niet uit…. 1 partij wint ! En die winnen natuurlijk zo’n leuk, gezellig typisch Hollands hebbe-dingetje.
Spellen :
• Raad het lied
• Spel de woorden als groep en per persoon
• De Hollandse vragen kwis
• Zing mee met de Hollandse bekende hits
En nog veel meer gezellige actieve en interactieve spellen…
De avond wordt bijgestaan door presentator Alain welke de teamcaptains moet sturen en in het gareel moet houden. Daarbij voorziet hij, samen met de DJ, voor een stukje extra entertainment die avond. Kortom….. De Ik hou van Holland show is het perfecte feest voor uw gezelschap !!

Afbeeldingen

Ik hou van hollands