Zaalinformatie

Ambianz Event & Party Centre beschikt voor zes unieke zalen.

Spiegeltent

Spiegeltent

De authentieke Belgische spiegeltent zorgt voor een betoverende ambiance waar dansen en feesten in stijl gebeuren. Door alle kleine spiegeltjes, houten lambrisering en glas in lood raampjes, krijgt de zaal een ?hemelse? uitstraling. Vanuit de Spiegeltent zijn alle overige zalen te bereiken.

Lux

Lux

Kernwoorden zijn trendy, modern en strak maar ook chique. Lux heeft een grote en ruime bar met diverse zit mogelijkheden. Een zaal die meerdere keren per avond compleet van kleur verandert. Van flitsend rood, tot strak blauw, hier is alles mogelijk!

Bubble Room

Bubble Room

Even rustig chillen met een heerlijke cocktail in een trendy interieur. Een genietmoment voor er weer verder gefeest wordt.

Dancing Flip

Dancing Flip

De discotheek uit vervolgen tijden biedt optimaal de mogelijkheid heerlijk te swingen op discoclassics. De vrolijke kleuren sieren de ruimte samen met de spiegelbollen en tubelights. De verlichte dansvloer doet je terug denken aan de jaren '70 en '80. Swing out sister!

Eetage

Eetage

Onze Eetage is zo ingericht en aangekleed dat het de perfecte locatie is voor een diner of vergadering. Een luxe gedekte tafel, kroonluchters aan het plafond en grote spiegels aan de wand. Genietend van een heerlijk diner, onder het genot van een heerlijk glas wijn, in een sfeervolle ambiance. Even ontspannen voor de receptie en feestavond!

Grand Café

Grand Café

Het Grand Café is een gezellig café dat uitstekend geschikt is voor vele gelegenheden.