Schoolfeesten en gala's

Schoolfeesten of eindexamengala's worden steeds populairder. Door dit bij Ambianz Event & Party Centre te organiseren, bent u verzekerd van een perfect geregelde, zorgeloze avond voor u en uw leerlingen.

De voordelen

Als organiserende instelling betaalt u een vaste entreeprijs per persoon. Deze prijs is inclusief alle faciliteiten, zoals een volledig ingerichte locatie, personeel en het gebruik van licht- en geluidsinstallaties.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat er professioneel beveiligingspersoneel is die uw leerlingen ontvangen. De beveiligingsmedewerkers controleren standaard op scherpe voorwerpen en drank en of de leerlingen niet vooraf hebben ingedronken. Een alcoholtester is aanwezig.

Bovenstaande is - helaas - noodzakelijk voor een goed verloop van de avond, maar het gaat er uiteindelijk toch om dat uw leerlingen een fantastische avond beleven die hen nog lang bijblijft.

Schoolfeesten en gala's

Een perfect geregelde, zorgeloze avond

Mogelijkheden op een rijtje

Ambianz Event & Party Centre is geschikt voor schoolfeesten tot 1.500 personen.

Indien gewenst regelen wij ook het busvervoer voor u of bedenken - uiteraard in overleg met u - een thema waardoor de avond nog enthousiaster wordt ontvangen door de leerlingen.

Uiteraard kunnen wij de muzikale ondersteuning regelen. Of het nu gaat om lokale bands, nationale artiesten of (inter)nationaal bekende DJ?s. Ambianz kent de weg in entertainmentland!