Bedrijfs- en themafeesten

Ambianz is uw perfecte partner bij de organisatie van uw evenement. Door onze jarenlange ervaring weten wij aan welke eisen een evenement moet voldoen. Samen met onze partners staan wij dan ook naast u, om u van dienst te zijn bij de organisatie van uw event.

Samen met ons creatieve team, maken wij van u evenement een unieke beleving. U kunt kiezen voor een op maat gemaakt feest / activiteit of een keuze maken uit onze aanbod themafeesten.

Ambianz organiseert uw event van A tot Z of u kunt ervoor kiezen alleen de locatie te huren en zelf de invulling te verzorgen. Wij bieden u deze flexibiliteit. Ambianz is goed bereikbaar en er zijn ruime parkeergelegenheden.

Wij beschikken over diverse zalen zodat verschillende activiteiten toch op dezelfde locatie kunnen worden gehouden. Elk evenement - of het nu gaat om een personeelsfeest, jubileum, vergadering, kick-off meeting - moet tenslotte altijd een unieke beleving zijn!

Ambianz heeft goede contacten met diverse boekingbureaus. Graag adviseren wij u in uw keuze voor een spectaculaire Live Band of solo artiest. Hetzelfde geldt voor eventueel extra entertainment.

Bedrijfs- en themafeesten

Uw evenement een unieke beleving